OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2748530
Menu
79494
Main Description
85344EARN SMART MONEY TEAM

 

Banner
85345
Horizontal Image Area
85346

Δημιουργώντας
​τη δική σας επιτυχημένη
online επιχείρηση !

Η OGI ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2014, με στόχο να εξελιχθεί ως η μεγαλύτερη επιχειρηματική ευκαιρία στο χώρο του διαδικτύου. Στην πορεία, ανέπτυξε πολλά και διαφορετικά προγράμματα, τα οποία σήμερα διαθέτει στην αγορά μέσω affiliate συνεργατών, σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές !

Πρωτοπορεί στον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων δίνοντας τους εργαλεία διαφημιστικής προβολής & συλλογής - διαχείρισης πελατολογίου, ενώ στους καταναλωτές προσφέρει μια εφαρμογή, με την οποία αποκτούν πρόσβαση σε εκπτώσεις και προσφορές, σε εκατοντάδες χιλιάδες συμβεβλημένες επιχειρήσεις, σε ολόκληρο τον κόσμο !
Ταυτόχρονα, παρέχει σε κάθε απλό άνθρωπο τη δυνατότητα να ξεκινήσει τη δική του online επιχείρηση, προωθώντας προγράμματα σε επιχειρήσεις και καταναλωτές με την μέθοδο του Affiliate Marketing κι εκπαιδεύοντας νέους affiliate συνεργάτες (θυγατρικές επιχειρήσεις) να παράγουν τζίρο, από τον οποίο δικαιούται ισόβια, ιδιαίτερα υψηλές προμήθειες. Αν ψάχνετε μια ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τους στόχους σας. Αν ψάχνετε μια δυνατότητα να πετύχετε συμμετέχοντας σε κάτι πρωτοποριακό. ​Η OGI είναι η δική σας ΕΥΚΑΙΡΙΑ ! 

Horizontal Image Area
85347

Γιατί online επιχείρηση και γιατί με μας ? 

Το κύριο πρόγραμμα της OGI και κατ' επέκταση της επιχείρησης που θα ξεκινήσετε μαζί μας, είναι οι εκπτώσεις. Οι άνθρωποι χαίρονται όταν πληρώνουν για τις αγορές τους τιμή χαμηλότερη από την κανονική. Αυτό προσφέρει η OGI  χωρίς να τους ζητά να αλλάξουν αγοραστικές συνήθειες ! 

Το επιχειρηματικό μοντέλο έχει όλα τα πλεονεκτήματα του Franchise, αλλά κανένα από τα μειονεκτήματά του. Ξεκινάτε τη δική σας online επιχείρηση, με εξαιρετικά προιόντα, σύστημα κι εκπαίδευση αλλά με ασήμαντο κόστος εκκίνησης και με λειτουργικά έξοδα σχεδόν ανύπαρκτα!

Η ιδέα είναι συμβατή κι ευθυγραμμισμένη με τις σημερινές τάσεις της αγοράς αξιοποιώντας στο μέγιστο τη δυναμική του Internet. Δεν απαιτείται προαγορά προιόντων, στοκ, αποθήκες, μεταφορικά, βιτρίνες, δεν υπάρχουν μισθοδοσίες, δεν υπάρχουν γεωγραφικοί περιορισμοί ανάπτυξης!

Όλες οι διαδικασίες αναλαμβάνονται από την εταιρεία.  Ανάπτυξη λογισμικού, τιμολογήσεις, server, αποδείξεις, συστήματα πληρωμών, ασφάλεια κλπ απελευθερώνοντας τους ανεξάρτητους συνεργάτες από χρονοβόρες διαδικασίες κι επικεντώνοντας τους αποκλειστικά στη δημιουργία τζίρου  !

Τα προϊόντα είναι συνδρομητικά κι οι αμοιβές πολυεπίπεδες. Έτσι προκύπτουν πολλαπλές προμήθειες σε κάθε πώληση κι εκθετικές αμοιβές για τη δημιουργία ηλεκτρονικών δικτύων κατανάλωσης. Το εισόδημα είναι άμεσο και σταθερό κι η παραγωγή κάθε μήνα προστίθεται σε αυτήν του προηγούμενου !

Οι προμήθειες επί των πωλήσεων είναι τεράστιες, της τάξης του 80% έως 90%. Αυτό σημαίνει ότι συγκεκριμένο οικονομικό αποτέλεσμα, αμείβεται απείρως καλύτερα, σε σχέση με οποιαδήποτε μορφή παραδοσιακής επιχείρησης !

Μην πειραματίζεστε, ξεκινήστε ΣΩΣΤΑ μαζί μας !  

Η OGI μόλις ξεκίνησε κι είμαστε πολύ τυχεροί που ανακαλύψαμε νωρίς αυτή την πανέξυπνη επιχειρηματική ιδέα κι έχουμε την ευκαιρία, να είμαστε εμείς εκείνοι που θα τη διαδώσουν, σε όλοκληρο τον κόσμο !

 
Horizontal Image Area
85348

11 Προγράμματα & το All in One Business Model για να χτίσετε τον παγκόσμιο οργανισμό σας !


OGI Discounts.com
 Μια μοναδική κοινότητα προνομιούχων καταναλωτών που ψωνίζουν καθημερινά με εκπτωτικές τιμές σε χιλιάδες επιχειρήσεις σ' ολόκληρο τον κόσμο ! 

OGI Discounts.net Εκατοντάδες χιλιάδες αμερικανικές επιχειρήσεις & παγκόσμια e-shop με τεράστιες εκπτώσεις + 400.000 ξενοδοχεία με τιμές μέχρι 75% κάτω από την ελεύθερη αγορά + 10.000 εβδομάδες διακοπών σε απίστευτα χαμηλές τιμές !

OGI Marketing System Ένα ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαφήμισης στο internet. Οι επιχειρήσεις συλλέγουν κι επεξεργάζονται στοιχεία πελατών ή υποψηφίων πελατών, δημιουργούν αγωγούς πωλήσεων (με landing pages, sale pages) κι εκτελούν εποικοδομιτικά email marketing, αυτοματοποιημένα με (autoresponder) ή με μαζικές αποστολές (newsletter)!

OGI Webinar Η πιο αξιόπιστη πλατφόρμα για ζωντανές online συναντήσεις. Ιδανική για επαγγελματικές παρουσιάσεις, εκπαιδεύσεις και τηλεδιασκέψεις, με εύχρηστο περιβάλλον εργασίας και την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου !

My Automated Webinar Ένα επαναστατικό πρόγραμμα αναπαραγωγής μαγνητοσκοπημένων παρουσιάσεων, σε περιβάλλον που φαίνεται live. Οι συμμετέχοντες νομίζουν ότι παρακολουθούν ζωντανά, αλλά ο αριθμός των καλεσμένων οι διάλογοι κι όλα τα περιφερειακά στοιχεία έχουν προκαθορισθεί και το webinar εκτελείται στον αυτόματο πιλότο !

Valid Polls Το απόλυτο εργαλείο Viral Marketing. Ιδανικό για δημιουργία δημοσκοπήσεων, ερωτηματολογίων, διαγωνισμών κλπ. Δημιουργήστε την καμπάνια σας κι αφήστε τους συμμετέχοντες να κάνουν τη διαφήμιση για σας !

My Online Coach Ειδικό πρόγραμμα για τους ανθρώπους των άμεσων πωλήσεων. Προσωπικός προπονητής κι υπηρεσίες γραμματέως ταυτόχρονα. Δώστε του στόχο και θα σας βγάλει τη διαδρομή. Οργανώστε τη δουλειά σας καθημερινά κι ελέγξτε την αποδοτικότητα της ομάδας σας !

OGI Biz.com Πανεύκολη στη χρήση πλατφόρμα δημιουργίας και φιλοξενίας website και e-Shop. Φτιάξτε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα σε λίγα μόλις λεπτά στη φθηνότερη τιμή της αγοράς ! 

OGI App Builder Δημιουργήστε τη δική σας εφαρμογή για κινητά. Ένα καταπληκτικό πρόγραμμα δημιουργίας mobile εφαρμογών για να αποκτήσει η επιχείρηση σας το δικό της mobile application!  

OGI Live Chat Ο πιο αποτελεσματικός κι άμεσος τρόπος επικοινωνίας με τους επισκέπτες της σελίδας σας. Online λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών, για εύκολη πλοήγηση στον ιστότοπο και στους αγωγούς πωλήσεων σας !

My Appointments Η δική σας ηλεκτρονική γραμματέας. Δώστε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να κλείνουν ραντεβού online, 24/7. Επιτρέψτε τους να επιλέγουν εκείνοι την ώρα του ραντεβού και να σας προπληρώνουν για τις υπηρεσίες σας ! 

Horizontal Image Area
85349

Το βραβευμένο οικονομικό πλάνο της OGI!

Η OGI με συνολικό payout > 80% έφερε επανάσταση στην αγορά εισάγοντας ένα “win – win” μοντέλο επιχείρησης, στο οποίο όλοι κερδίζουν !

Οι επιχειρήσεις αποκτούν εργαλεία, οι καταναλωτές εκπτώσεις κι οι affiliate συνεργάτες εξαιρετικά υψηλές προμήθειες. Το μοντέλο ανατροφοδοτείτε συνεχώς, αφού όσο περισσότερες επιχειρήσεις ξεκινούν να συνεργάζονται με την OGI, τόσο αυξάνεται το όφελος για τους καταναλωτές.
 Από την άλλη, όσο περισσότεροι καταναλωτές υπάρχουν στο δίκτυο, τόσο μεγαλύτερο είναι το οφέλος για τις επιχειρήσεις. Τελικά οι ανεξάρτητοι συνεργάτες της OGI, κερδίζουν τεράστιες προμήθειες, σύμφωνα με το επίσημο πλάνο αμοιβών !

Το πρόγραμμα αμοιβών της OGI, βραβεύτηκε το έτος 2015, ως το No2 οικονομικό πλάνο παγκοσμίως, στον επίσημο διαγωνισμό του business for home, ανάμεσα σε 650 ομοειδείς επιχειρήσεις.  Όπως αναλύεται παρακάτω, οι συνολικές προμήθειες που αποδίδονται στους επαγγελματίες συνεργάτες για την προώθηση εργαλείων στις επιχειρήσεις, ανέρχονται στο 80% του τζίρου, ενώ στο κομμάτι των καταναλωτών, το ποσοστό αυτό αυξάνεται στο 90% !

​1. 
Business Product Commission. Προμήθεια 80 % από σύσταση εργαλείων σε επιχειρήσεις, 80% σταθερά κάθε χρόνο !


2. Appreciation Bonus. Αμοιβή για προσωπικές συστάσεις συνδρομητών, που αποδίδει σταθερό μηνιαίο κέρδος από κάθε προσωπική σύσταση, καθώς και τη δυνατότητα να απαλλαγείτε από τη μηνιαία σας συνδρομή, συστήνοντας απλώς 3 νέα μέλη!

3. Matrix Bonus. Ένα πρόγραμμα δικτύωσης κι ανάπτυξης σε πολυεπίπεδο σχήμα 3x8, το οποίο αποδίδει κέρδος σε κάθε συνδρομητή, τόσο από τις δικές του συστάσεις, όσο κι από τις συστάσεις της υπόλοιπης ομάδας (Upline & Downline), ακόμη κι αν ο ίδιος ΔΕΝ συστήσει ΠΟΤΕ κανέναν προσωπικά ! 

4. Matching Bonus. Αμοιβή επί της εκατό, επί των κερδών του matrix κάθε συνεργάτη που θα συστήσετε προσωπικά. Η αμοιβή αυτή αποδίδει τεράστιο κέρδος, αφού αναλογεί μέχρι και στο 50% των κερδών matrix κάθε θυγατρικής σας !

5. Leadership Bonus. Για όσους ηγούνται κι οδηγούν ομάδες δουλεύοντας επαγγελματικά, η OGI έχει θεσπίσει μοναδικά bonus ηγεσίας, που εκτείνονται σε ολόκληρο το γενεαλογικό δέντρο. Τα bonus ηγεσίας παρέχονται υπό προϋποθέσεις, σε ΑΠΕΙΡΟ πλάτος κι ΑΠΕΙΡΟ βάθος 

6. Car Bonus. Ένα εντυπωσιακό bonus αυτοκινήτου, με σκοπό την επιβράβευση των επαγγελματιών συνεργατών. Δημιουργήστε ομάδα κι επιλέξτε ότι μάρκα αυτοκινήτου θέλετε, ότι χρώμα θέλετε, ότι τύπο θέλετε !  

7. 
OGI Upgrade Commissions. Τεράστιες αυτόματες προμήθειες από 16% μέχρι και 80%, για τους συνεργάτες που βοηθούν νέα μέλη να ενεργοποιήσουν επιπλέον προγράμματα της OGI !

Τα Bonus λειτουργούν αθροιστικά. Δικαιούστε δηλαδή υπό προυποθέσεις και τα 7 bonus !

 

Πως να ξεκινήσετε σωστά !

Η OGI προσφέρει 3 πακέτα εκκίνησης. Καθένα από τα πακέτα περιλαμβάνει διαφορετικό αριθμό προγραμμάτων
ΠΡΟΣΟΧΗ : Οι συνεργάτες της OGI δκαιούνται να προωθούν στην αγορά ΜΟΝΟ όποια προγράμματα έχουν στην κατοχή τους!

1. Το Basic Pack περιλαμβάνει τα δύο προγράμματα που συνθέτουν το εκπτωτικό club. Ιδανικό για όσους επιθυμούν να έχουν εκπτώσεις στα πάντα, όσους θέλουν να ξεκινήσουν δοκιμαστικά τη δόμηση δικτύων κατανάλωσης χωρίς χρήση του internet και χωρίς να προωθούν εργαλεία σε επιχειρήσεις κι όσους έχουν πολύ χαμηλό budget ! 

2. Το Internet Marketing Beginner Pack. Περιέχει το Basic Pack κι επιπλεόν το OGI Marketing System, το Automated Webinar και τον Online Coach. Ιδανικό για όσους θέλουν να ξεκινήσουν δοκιμαστικά αλλά σοβαρά. Επιτρέπει την προώθηση προγραμμάτων σε επιχειρήσεις (μερικώς) κι εξασφαλίζει υψηλές προμήθειες. Με την αγορά του παίρνετε ΔΩΡΟ αξίας 320 $, μια OGI BIZ ιστοσελίδα με τα έξοδα φιλοξενίας (hosting) πληρωμένα για 3 χρόνια !

​3. Το Internet Marketing Pro Pack. Περιλαμβάνει όλη τη σουίτα των εργαλείων της OGI. Ιδανικό για επαγγελματικό ξεκίνημα. Επιτρέπει προώθηση όλων των προγραμμάτων σε ιδιώτες και επιχειρήσεις κι εξασφαλίζει μέγιστες προμήθειες. Με την αγορά του παίρνετε ΔΩΡΟ αξίας 800 $, μια OGI BIZ ιστοσελίδα με τα έξοδα φιλοξενίας (hosting) πληρωμένα για ΠΑΝΤΑ !

* Υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης από κάθε πακέτο σε μεγαλύτερο πακέτο, πληρώνοντας μόνο τη διαφορά !

Main Description
85350

          

Main Description
85352

Ξεκινήστε με το βασικό πακέτο κι αναβαθμίστε στη συνέχεια !

Έχετε στα χέρια σας μια καταπληκτική ευκαιρία ! 
Μια ευκαιρία ν’ αναπτύξετε το δικό σας πελατολόγιο, τη δική σας ομάδα, 
τους δικούς σας συνεργάτες, τη δική σας online επιχείρηση, τη δική σας
οικονομική ανεξαρτησία !

Η Λύση στην Κρίση είναι η Online Επιχειρηματικότητα !

Main Description
85361

Συνεργαζόμενοι με την OGI οι επιχειρήσεις κερδίζουν εργαλεία και προβολή 
σε ποιοτικό στοχευμένο κοινό, οι καταναλωτές 
αληθινές και συμφέρουσες εκπτώσεις στα ΠΑΝΤΑ 
και οι συνεργάτες μια απίστευτη ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ !

 

Στείλτε μας μήνυμα στον FB messanger 

πατώντας τα παρακάτω εικονίδια για να σας απαντήσουμε 
δίνοντάς σας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την OGI 
και πως μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς 
είτε σαν καταναλωτής ή σαν ανεξάρτητος επιχειρηματίας.

 

 

Footer
79500